Тук има 448 149 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Хотел, област Варна, с. Баново •  960 000 EUR • ID 80660633 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Хотел област Варна, с. БановоID: 80660633

Виж на картата
960 000 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 695 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • ТEЦ
  • Лок.отопл.
  • Особености
  • С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 80660633
Допълнителна информация:
ЕКСКЛУЗИВНО! САМО ОТ ЕКСТРИЙМ ВАРНА!

Мястото, където природата среща лукса, спокойствието среща виното, а любовта среща Вас!

Предлагаме Ви Къща за гости , обзаведена и оборудвана с вкус, стил и индивидуалност, подходяща за лично ползване или бизнес, намираща се на 20 мин. с автомобил от гр. Варна, на 5 км. от автомагистрала Хемус и на 15 км. от летище Варна.

Първокласно завършена с прецизност и внимание към най-дребния детайл. С френски прозорци във всички помещения, които я правят изключително светла и предоставят красива гледка към заобикалящата природа.
Интериорът е изтънчен, с луксозни мебели и техника, красиви акценти и детайли, които допринасят за безусловен комфорт на живот.

Къщата е на три нива с разгъната застроена площ от 695 кв. м. , професионално озеленен двор на две нива с площ от 1917 кв. м. , с изграден басейн с размери 19м. /4м. , външни паркоместа, футболно и баскетболно игрище и др.

Сутеренно ниво с излаз на двора: Едва ли може да се намери някакъв недостатък на това разкошно място, направено с толкова усет- Винарна със завидна винена колекция, кът за дегустация, камина, кухня, баня с тоалет и др. Техническо помещение с вход от двора.
Първи етаж: входно антре; WC; двоен гараж; просторна дневна с кухня- трапезария- кът за почивка пред камината; библиотека/кабинет; двустаен апартамент за гости с дневна, спалня и баня с тоалет; барбекю зона за гурме вечери.
Втори етаж: коридор; двустаен апартамент с дневна, спалня и баня с тоалет; три спални, всяка с площ от 28 кв. м. със собствена баня и тоалет; перално помещение-15, 73 кв. м. и склад-17, 44 кв. м. , които могат да станат още две спални; панорамна тераса.

Новопостроена и въведена в експлоатация през 2014 г. , къщата предлага уютен интериор, подбрани модерни мебели и качествена техника. Разполага с пречиствателна система за здравословна био вода, екологична система Oventrop - енергоспестяваща централа за соларна енергия, отопление и подгряване на питейна вода, слънчеви колектори-7 бр. , пелетен котел TANGRA CL 35 с висока степен на автоматизация, бензинов генератор PREMPOWER 4500 EAG за резервно електрозахранване, подово отопление, радиатори във всички помещения, 6 климатика DAIKIN и много др.

Със своите екстри, уют и уединение от големия град, имотът осигурява отлични условия за комфортен начин на живот или за развитие на Винарска изба, Къща за гости, частни събития, тиймбилдинги, сватби, кръщенета и др.

Разгледайте приложеното видео:

https://www.youtube. com/watch?v=Yy-sqBtufno

Разплащателния план е индивидуален.

Село Баново има много добре развито лозарство и селски туризъм. Предпочитано от млади семейства за целогодишно живеене поради близосттта и бързия достъп до гр. Варна, застроено е предимно с нови къщи. Има добре изградена инфраструктура, медицинско обслужване, читалище, хотел, ресторант и др. В близост се намира клуб по конен спорт, местността Побити камъни и красивата местност Батаклията , до която се стига по еко пътека дълга 3-4 км с три водопада и пикник зона.

За допълнителна информация и оглед на имота: 0898583091 Даниела Божкова

Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 16:30 на 9 май, 2024 год. Обявата е посетена 5 пъти
Агенция:
Агенция ЕКСТРИЙМ ВАРНА
ЕКСТРИЙМ ВАРНА
град Варна, ул. Константин Величков 12, ет.2, офис 4

Офис телефони: 0898583091
Телефон: 0898583091

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: