Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град Пловдив, Център •  175 400 EUR • ID 31592842 — holmes.bg - [2]
2 Увеличи

Продава 2-стаен град Пловдив, ЦентърID: 31592842

Виж на картата
175 400 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 125 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 31592842
Допълнителна информация:
ОФЕРТА 232360 Жилищна сграда River Side съчетава в себе си модерна архитектура и лукс , намира се в идеалния център на гр. Пловдив, в близост до площад Съединение . От мястото се открива живописна гледка към река Марица на север и към тепетата на юг. Паркирането е обезпечено на 100%. Местоположението на парцела е в близост до училища, детски градини, държавни институции и търговски обекти. Сградата разполага с озеленен вътрешен двор с детска площадка и място за отдих, подходящи за семейства с децa.
- СГРАДА :
Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна изградена от плочи, колони, шайби и греди. Външните стени са изпълнени от фасадни стени керамични блокове Wienerberger Porotherm 25, а вътрешните преградни стени - от керамични блокове 12см. Система за хидроизолация по тераси, сутерен и плоски покриви. Включено е присъединена към мрежите на техническата инфраструктура - външно захранване с ел. енергия, телефон, външни ВиК връзки за права вода и канализация.
- ФАСАДИ:
КЕРАМИЧНA ВЕНТИЛИРУЕМA ФАСАДA Вентилируемата окачената фасада е система, състояща се от облицовка, топлоизолация и метална конструкция. Принципът на системата се състои в това, че технологичното разстояние, оставено между топлоизолацията и облицовката обезпечава свободно движение на въздушния поток. Така естественото движение на въздуха в пространството между керамиката и топлоизолацията осигурява на стената постоянно да е суха, не позволявайки образуване на конденз и влага. Именно този въздушен промеждутък снижава загубите на топлина, явявайки се в ролята на температурен буфер: температурата на въздуха в него е с 3-4 градуса по-висока от температурата извън сградата.

- ОБЩИ ЧАСТИ:
Покрив - изцяло завършен по проект плосък покрив с най-добрата хидроизолация на пазара; Стълбище, входно антре и етажни площадки - луксозно завършени по дизайнерски проект с декоративна мазилка и настилка от естествен камък, парапети от закалено стъкло и метална ръкохватка, дизайнерски осветителни тела. Асансьор в експлоатация със сертификат и луксозна кабина. Монтирани пощенски кутии и външна входна врата на сградата с автоматично затваряне. Домофонна инсталация - напълно завършена, с монтиран домофон. Вертикална планировка - изцяло завършена съгласно проекта.
- АПАРТАМЕНТИ:
Обработка на вътрешни стени и тавани машинна мазилка, под- циментова замазка. Мокри помещения: стени - мазилка, под - циментова замазка с наклони за отводняване.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:30 на 22 февруари, 2024 год. Обявата е посетена 100 пъти
Агенция:
Агенция РЕНТАЛ 2000
РЕНТАЛ 2000
град Пловдив, ул. 'Капитан Райчо 23, ет.2

Офис телефони: 0888007377; 0888477523
Телефон: 0896272886

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: